Geoblog.pl    MadOlo    Podróże    Wietnam - wiosna 2011    Duong Dong - juz za duzo slonca
2011
kwi

Duong Dong - juz za duzo slonca

Wietnam
Wietnam, Dương Dông

Ostatni dzien smierdzenia na wyspie uplynal tak samo jak poprzednie. W wodzie troche mniej glutow, ale smieci niestety tyle samo. Ciagle nie mozemy sie nadziwic jacy syfiarze z tych Wietnamczykow. Na niebie wreszcie patelnia, Madzia dala czadu z opalaniem i jest spalona. Wyspa ma o wiele wiecej do zaoferowania niz tylko plazowanie. Mozna ponurkowac lub snoorkowac na rafach, mozna wybrac sie na nocny polow osmiornic,moza odwiedzic farme perel, mozna tez na wlasna reke wypozyczyc skuter i pojechac do parku narodowego i zaglebic sie w dzungle. Wszystko jednak kosztuje a widmo dziury budzetowej i fatalny stan drog nas zniechecily, oddalismy sie tu po prostu slodkiemu lenistwu. Jutro o 7.20 Air Mekong zabiera nas do Sajgonu a potem tanimi liniami JetStar fruniemy do Hanoi. W planie mamy jeszcze Sape i zatoke Ha Long.

Guru
Guru - 2011-04-03 23:25
Ehh, fajnie wam! Zycze ladnej pogody do samego konca pobytu.

ANART
ANART - 2011-04-03 23:42
Czyżby to te gluty/.A mnie się taki zachód słońca podoba,gdyż nie cierpię czerwonego nieba.Jakoś żle mi się kojarzy. Pięknie tam u Was.Zyczymy dużo zdrowia i pięknej pogody.

zwiedzili 2% świata (4 państwa)
Zasoby: 44 wpisy44 95 komentarzy95 251 zdjęć251 0 plików multimedialnych0

Nasze podróże