Geoblog.pl    MadOlo    Podróże    Wietnam - wiosna 2011    próba mikrofonu
mar

próba mikrofonu

Polska
Polska, Warszawa

Tak sobie pogryzmolę na próbę. Jesteśmy zwarci i gotowi a do odlotu pozostało 5h. Niby wszystko pod kontrolą, ale w rzeczywistości spięci jesteśmy na maxa. Jutro o 9 czasu polskiego lądujemy w Hanoi, oczywista jak go przeżyjemy. Nieuświadomionym zdradzę, że ja (O.), boję się latać więc przy każdym wstrząsie trzęsę portkami, po 10 godzinach lotu będzie co z nogawek wytrząsać. Skąd napiszemy pierwszą relację - nie wiem. Zdajemy się trochę na los podczas tej podróży i zobaczymy dokąd on nas poniesie.

gość
gość - 2011-03-21 22:17
Podpowiem, plan maksymalny: Hanoi,Sapa, Ha Long, Hue,Hoi An, Saigon, Delta Mekongu.

Karakorum
Karakorum - 2011-03-23 00:29
Kornhoolioo, pozdrowienia dla was z Oslo. Bede sledzil wasze poczynania i ciekaw jestem przgod, jakie z pewnoscia tam na was czekaja. Olo ma obowiazek zatanczyc Van Damka w jakiejs prowincjonalnej spelunie, choc Ty Magda pewnie nie masz pojecia o co biega. Przekonasz sie, gdy Olaf spelni ow obowiazek! Goraco pozdrawiam, i uwazac na weze ;)

MadOlo
MadOlo - 2011-03-23 05:27
Lukasz, Magda wie co to zatanczyc Van Damka i z niecierpliwoscia wyczekuje tej chwili ;)

TheCallOfCydonia
TheCallOfCydonia - 2011-03-24 01:27
Tak, Tak, Van Damka masz zaliczyć obowiązkowo!!! Pamiętaj, aby uzyskać zamierzony efekt, musisz najpierw się porządnie wstawić "pocałunkiem śmierci", z tego co pamiętam, lub jakąś inną berbeluchą :) Pozdrawiam Wasz krainy deszczu i wiatru. Trzymajcie się i piszcie często.

zwiedzili 2% świata (4 państwa)
Zasoby: 44 wpisy44 95 komentarzy95 251 zdjęć251 0 plików multimedialnych0

Nasze podróże